Het bedrijf

U kunt bij ons terecht voor zowel korte als lange termijnverhuur, zonder machinist. met vestigingen in werkendam en hoofddorp kunnen wij u in het hele land van dienst te zijn. daarnaast hebben we een 24 uur service wat nog meer bijdraagt aan een betrouwbare en professionele samenwerking.

Persoonlijk advies?

Verhuur

Gehlmax is dé specialist met een enorm aanbod aan verschillende machines en uitrustingsstukken. Samen met onze vestiging Gehlmax Holland in Hoofddorp zijn wij al meer dan 30 jaar actief op de verhuurmarkt. Onze jarenlange ervaring maakt dat we exact weten wat er speelt in de markt en welke machine het beste bij u past. De diversiteit van ons machinepark is de laatste jaren aardig toegenomen, evenals ons ruime aanbod in uitrustingsstukken. Gehlmax staat voor kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. U kunt daarom op bijna elk gewenst tijdstip terecht op één van onze vestigingen voor dé ideale machine voor uw klus.

Verkoop

Ook voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte machines of uitrustingsstukken bent u bij Gehlmax op het juiste adres. Voor Nederland zijn wij importeur en dealer van de Gehl schrankladers en Gehl rupsladers. Tevens zijn wij partner van Takeuchi waardoor wij beschikken over een ruim aanbod Takeuchi minigravers, hybride/elektrische minigravers, midigravers, mobiele graafmachines en rupsdumpers.  Ook voor Giant knikladers, Liebherr wielladers, Messersi rupsdumpers en Ausa wieldumpers kunt u bij ons terecht.

Service

Naast verhuur en verkoop van machines kunt u ook bij ons terecht voor reparatie, onderhoud en keuring van al uw grondverzetmachines en aanverwant materieel. Een team goed opgeleide monteurs staat altijd voor u klaar. Dit kan bij u op locatie of bij ons in de werkplaats in Werkendam. Bij eventuele storingen aan uw eigen of inhuur machines beschikken wij over een 24/7 servicedienst om er voor de zorgen dat u zo min mogelijk hinder hiervan ondervindt.

Vragen over de mogelijkheden?

Bel onze servicelijn! 0183-50 23 11
man

Vragen over de mogelijkheden?

Bel onze servicelijn! 0183-50 23 11
man

Flexibele openingstijden

Altijd mogelijk om machines te laden of retourneren

Serviceteam

Voor reparatie aan jouw eigen of ingehuurde machine

Deskundig en persoonlijk advies

Meer dan 35 jaar ervaring

Eigen transportservice

Snelle levering vanuit meerdere vestigingen