Het bedrijf

Gehlmax Nederland BV is een jong en dynamisch bedrijf. Samen met de vestiging Gehlmax Holland BV al meer dan 30 jaar actief op de verhuurmarkt.

Onze jarenlange ervaring maakt dat we exact weten wat er speelt in de markt en welke machine het beste bij uw past. De diversiteit van ons machinepark is aardig toegenomen de laatste jaren evenals ons ruim aanbod in uitrustingsstukken.

U vraagt wij leveren en denken graag met u mee zodat u zelf tijd overhoudt voor uw eigen werkzaamheden. Goede service staat bij ons op 1 en vinden wij van essentieel belang. Wij hebben niet voor niks ook een 24 uurs servicedienst die altijd klaar staat om u verder op weg te helpen.

Zoekt u een nieuwe of gebruikte machine dan bij u ook bij Gehlmax op het juiste adres. Voor Nederland zijn we importeur en dealer van Gehl schrankladers en rupsladers. Voor Takeuchi partner voor minigravers, midigravers en mobiele graafmachines en partner voor Giant knik- en wielladers. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor Liebherr wielladers en Messersi rupsdumpers.

Vragen over de mogelijkheden? Bel onze servicelijn!