Verhuur van de machines en uitrustingsstukken

U kunt bij ons terecht voor zowel korte als lange termijnverhuur, zonder machinist.

Met vestigingen in Werkendam en Hoofddorp kunnen wij u in het hele land van dienst te zijn. Daarnaast hebben we een 24 uur service wat nog meer bijdraagt aan een betrouwbare en professionele samenwerking.

Bekijk het brede assortiment aan machines van Gehlmax

Graafmachines

Ontdek ons totale aanbod van Takeuchi minigravers, midigravers en graafmachines tot en met 15 ton. Daarnaast ook de mobiele graafmachines en onze elektrische en hybride minigravers. Een minigraver, midigraver of graafmachine huren? Dat doet je natuurlijk bij Gehlmax Werkendam en Gehlmax Hoofddorp. Een minigraver is het ideale hulpmiddel voor elke hovenier, stratenmaker of sloper en is niet meer weg te denken van welke klus dan ook.

bekijk alle Graafmachines bekijken

Schrankladers

Vind hier ons totale aanbod Gehl schrankladers ook wel Bobcats genoemd. Gehl staat bekend om zijn compacte en zeer krachtige modellen. Deze zijn te huur in de klasse 1,5 t/m 5 ton en voor al onze modellen hebben wij uiteraard ook een ruim aanbod aanbouwdelen.

bekijk alle Schrankladers bekijken

Rupsladers

Vind hier ons totale aanbod van Rupsladers. Ze zijn te huur in de klasse 3,5 t/m 4.5 ton. Deze schrankladers op rupsen zijn dé ideale machines voor werkzaamheden op ruw terrein, het losse zand of drassig gebied.

bekijk alle Rupsladers bekijken

Elektrische skidsters

Wij beschikken in ons verhuurassortiment over verschillende soorten elektrische en hybride machines. Één van de machines die u bij ons kunt huren is de elektrische Sherpa 100 Eco. Deze compacte elektrische skidsters zijn goed te gebruiken in krappe en inpandige ruimtes. Wilt u onze Elektrische Skidster huren of heeft u vragen, neemt gerust contact met ons op!

bekijk alle Elektrische skidsters bekijken

Knik- en Wielladers

Bekijk hier ons assortiment Giant en Liebherr knik- en wielladers. U kunt deze knik- en wielladers huren in de klasse 1,5 ton t/m 7 ton in combinatie met ons ruime aanbod aanbouwdelen.

bekijk alle Knik- en Wielladers bekijken

Rupsdumpers

Bekijk hier ons assortiment (elektrische) rupsdumpers van Messersi, Yanmar en Takeuchi, te huur in de klasse 500 liter t/m 4,5 m³.

bekijk alle Rupsdumpers bekijken

Wieldumpers

Vindt hier ons assortiment Ausa wieldumpers. Deze wieldumpers met roterende bak zijn te huur in de klasse 1 t/m 2,5 m³.

bekijk alle Wieldumpers bekijken

Walsen

Ons assortiment walsen bestaat momenteel uit tandemwalsen van Hamm en Dynapac.

bekijk alle Walsen bekijken

Aanbouwdelen

Bekijk hier ons zeer ruime assortiment uitrustingsstukken. Gehlmax heeft voor iedere klus de juiste oplossing.

bekijk alle aanbouwdelen bekijken

Overige verhuur

Hier vindt u alle informatie over het overige verhuur materieel dat wij aanbieden. Deze zijn uitermate geschikt voor de stratenmaker, hovenier, grondwerker en de sloper.

bekijk alle Overige verhuur bekijken

Transportmogelijkheden Gehlmax B.V.

Vragen over de mogelijkheden? Bel onze servicelijn!